Немски език за деца и възрастни

Описание

Езиковите ни курсове по немски език са едно по-различно виждане към този език. Уроците са насочени към деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 12 клас. Системата ни за обучение включва иновативни методи, учене чрез опит, креативно мислене и игри. За тийнейджърите предлагаме и сертификатни курсове по немски език. Курсовете и уроците по немски език се провеждат в София на лесно и достъпно място – ул. Витошка Зорница №2, кв. Драгалевци.

Вижте повече за курсовете за деца по немски език тук.

Немски език – Предучилищна – Курс по Немски език за деца на възраст 4,5-6,5 год. Всяко дете се насърчава да учи езика чрез игрови формати в малки групи до 10 деца, съобразени с възрастта им.

Немски език 7-10 г. – Немски език за деца 1-4 клас. Съвместно учене и сътрудничество, учене чрез опит и откривателство, евристично обучение, игри и симулации.

Немски език 11-14 г. – Немски език за деца 5-8 клас. Системата предлага атрактивност, гъвкавост, лекота на ученето в малки групи. Учене чрез сътрудничество и взаимно обучение.

Немски език 15-18 г. – Немски език за тийнейджъри 15-18 г. Обучение, насочено към по-голяма задълбоченост на материала, мотивация и учене чрез опит. Часовете по немски език балансирано развиват уменията: четене, писане, слушане и говорене.

Сертификатни курсове TestDaF – Международно признат сертификат по немски език

Немският език предоставя много възможности за развитие и комуникация. Курсът по немски език за възрастни е насочен към курсисти от различни нива – от начинаещи до напреднали. Нашата цел е да освободим всеки един от езиковите ограничения. Прятна и спокойна атмосфера, езиковата ни школа е добър избор за изучаване на немски език.

Немски език – Общ курс – Курсът по немски език е предназначен за възрастни с различни познания по езика – начални или напреднали. Уроците по немски език за възрастни развиват четене, писане, слушане и говорене.

Вижте повече за курсовете за възрастни по немски език тук.