A Day of ART

Описание

Всеки заслужава да има един ден, единствено и само за себе си. Да си подари почивка, в приятна компания и правейки нещо, което го вдъхновява и го кара да се чувства свободен. Навън става студено и сиво, и въпреки, че много от нас се опитваме да видим красивото и в зимния сезон, нашата същност търси и иска повече цвят.

Затова ви каним да се потопите в един арт ден с чаша вино, много креативност и желание за творчество на нашите творчески срещи “A Day of ART”. За всяка творческа среща сме ви подготвили програма с 3 различни техники, на всяка от които ще изработите истинско произведение на изкуството, което може да се превърне и в оригинален подарък за всеки повод.

Това е един ден, посветен на Вас, истинско удоволствие за всяка дама, която обича да твори или отдавна се кани да пробва нещо различно. Може би това сте Вие или някой, когото искате да зарадвате с A Day of ART като подарък?

 

Уъркшоп 1: “С вкус на български уют” – рисуване на стъкло, дърво и текстил, ще изрисувате елементи от българските шевици върху красиви чаши за вино, а под крехките стъклени столчета, ще се виждат дървени подложки, ръчно нарисувани от вас и текстилна картина с български орнаменти, различен, неповторим и нужен аксесоар за дома.

Продължитеолност: 5 ч. | Цена: 160.00 лв.

________________________________________

За записвания и закупуване на ваучер: тел. 0883 396 319 или нa мейл info@fusionacademy.bg

Подарете на себе си или на любим човек един ден творчество.