A Day of ART

Описание

Всеки заслужава да има един ден, единствено и само за себе си. Да си подари почивка, в приятна компания и правейки нещо, което го вдъхновява и го кара да се чувства свободен. Навън става студено и сиво, и въпреки, че много от нас се опитваме да видим красивото и в зимния сезон, нашата същност търси и иска повече цвят.

Затова ви каним да се потопите в един арт ден с чаша вино, много креативност и желание за творчество на нашите творчески срещи “A Day of ART”. За всяка творческа среща сме ви подготвили програма с 3 различни техники, на всяка от които ще изработите истинско произведение на изкуството, което може да се превърне и в оригинален подарък за всеки повод.

Това е един ден, посветен на Вас, истинско удоволствие за всяка дама, която обича да твори или отдавна се кани да пробва нещо различно. Може би това сте Вие или някой, когото искате да зарадвате с A Day of ART като подарък?

A Day of ART – Шевици ви очаква на 9 декември!

На 9 декември, неделя, ви подаряваме един специален творчески ден, който ще бъде посветен на българските шевици! Предколедно ще имате възможност да сътворите нещо красиво и уникално на специална цена!

Уъркшоп 1: “С вкус на български уют” – рисуване на стъкло и дърво, ще изрисувате елементи от българските шевици върху красиви чаши за вино, а под крехките стъклени столчета, ще се виждат дървени подложки, ръчно нарисувани от вас.

График: 11:00-13:30 ч. | Цена: 45.00 лв.

________________________________________

Уъркшоп 2: “Допир на детайли” – ще създадете текстилна картина с български орнаменти, различен, неповторим и нужен аксесоар за дома.

График: 14:00-16:00 ч. | Цена: 35.00 лв.

Вземете двата уъркшопа в пакет на цена 60.00 лв. вместо 80.00 лв.

________________________________________

За записвания и закупуване на ваучер: тел. 0883 396 319 или нa мейл info@fusionacademy.bg

Подарете на себе си или на любим човек един ден творчество.