Английски език за деца и възрастни

Описание

Английският език е един от най-разпространените езици по света. Затова ние, от Fusion Academy, обръщаме специално внимание на него. Нашите курсове по английски език са за деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 12 клас. Също така, предлагаме и сертификатни курсове за тийнейджъри. Обучението е вдъхновяващо, товрчески насочено и съобразено с нуждите на всяко дете. Езиковата ни школа е модерна и просторна. Курсовете и уроците по английски език се провеждат в София на лесно и достъпно място – ул. Витошка Зорница №2, кв. Драгалевци.

Вижте повече за курсовете за деца по английски език тук.

Английски – Предучилищна – Школа по английски език за деца 4,5-5,5 г. В курсовете за най-малките се учи чрез игрови формати в малки групи до 10 деца, съобразени с възрастта им.

Английски – Fly High 1-5 клас – Курс по английски език за деца в 1 и 2 клас. Иновативни методи на обучение, развитие на способността за асоциативно мислене и желанието за откривателство.

Английски – Live Beat 6-9 клас – Курсове по английски език за деца в 5 и 6 клас. Системата Live Beat се състои се от четири нива, които помагат на учениците да развият концентрация и мотивация, за постигане на по-добри резултати от обучението.

Английски – Speakout 9-12 клас – Езикови курсове по английски език за ученици в 9 и 10 клас. Съвместно учене и сътрудничество, учене чрез опит и откривателство, креативно обучение, игри и симулации.

Английски – Сертификатни курсове тийнейджъри – Курсове за тийнейджъри с начални познания по английски език. Усвояват се знания за справяне с ежедневни ситуации.

Като един от най-разпространените езици, английският език е неизменна част, както от ежедневието ни, така и от бизнес средата. Часовете по английски език за възрастни са насочени в направленията: общ курс по английски език, бизнес английски, английски език в областта на туризма и сертификатни курсове. Иновативни методи, практичност и творческо мислене, съчетани с модерна и просторна база.

Английски език – Speakout общ курс възрастни – Обучението е насочено към възрастни, които имат начални познания по английски език или предварителна подготовка. Учене чрез ролеви игри, стратегии, фото материали и реални ситуации.

Intelligent Business – Бизнес английски – Курсът по бизнес английски е за хора, работещи в бизнес средата. Часовете насърчават критичното и обективното мислене, разрешаване на бизнес сценарии и бизнес кореспонденция.

International tourism – професионален курс – Английски език в областта на туризма. Обучението подобрява професионалната комуникация и предложенията за стратегии на поведение при определени ситуации.

Сертификатни курсове – възрастни – Курсове изцяло насочени към подготовка за сертификатите IELTS, TOEFL и PTE Academic.

Вижте повече за курсовете за деца по английски език тук.