Езиково обучение за възрастни

Английски език

Като един от най-разпространените езици, английският език е неизменна част, както от ежедневието ни, така и от бизнес средата. Часовете по английски език за възрастни са насочени в направленията: общ курс по английски език, бизнес английски, английски език в областта на туризма и сертификатни курсове. Иновативни методи, практичност и творческо мислене, съчетани с модерна и просторна база.

Английски език – Speakout общ курс възрастни

Обучението е насочено към възрастни, които имат начални познания по английски език или предварителна подготовка. Учене чрез ролеви игри, стратегии, фото материали и реални ситуации.

Intelligent Business – Бизнес английски

Курсът по бизнес английски е за хора, работещи в бизнес средата. Часовете насърчават критичното и обективното мислене, разрешаване на бизнес сценарии и бизнес кореспонденция.

International tourism – професионален курс

Английски език в областта на туризма. Обучението подобрява професионалната комуникация и предложенията за стратегии на поведение при определени ситуации.

Сертификатни курсове – възрастни

Курсове изцяло насочени към подготовка за сертификатите IELTS, TOEFL и PTE Academic.

Немски език

Немският език предоставя много възможности за развитие и комуникация. Курсът по немски език за възрастни е насочен към курсисти от различни нива – от начинаещи до напреднали. Нашата цел е да освободим всеки един от езиковите ограничения. Прятна и спокойна атмосфера, езиковата ни школа е добър избор за изучаване на немски език.

Немски език – Общ курс

Курсът по немски език е предназначен за възрастни с различни познания по езика – начални или напреднали. Уроците по немски език за възрастни развиват четене, писане, слушане и говорене.

Испански език

Испанският език е вторият най-разпространен език в световен мащаб. Ако не сте сигурни в уменията си по испански език, изучаването му при нас е завладяващо приключение. Системата ни на обучение включва иновативни методи, учене чрез опит и креативно мислене. В нашата модерна и широка база, уроците ви ще бъдат приятни и спокойни.

Испански език – Общ курс

Курсът по испански език е насочен към всеки несигурен в знанията си или иска да ги усъвършенства. Обучение чрез стратегии, ролеви игри, фото материали и реални ситуации.