Сценични изкуства

Сценични изкуства

Сценичните изкуства във Fusion Academy са насочени към тялото – негово опознаване, усещане в пространството и изразяване чрез движението. Курсът „Аз и моето тяло“ развива концентрацията, успокоява душевното състояние и насърчава рапознаването на стилове в музиката и танца. Часовете по народни танци предоставят повдигане на тонуса, развиване на двигателните умения и наслада от танца. Движението е в основата на нашето здраве и постигането на хармонично тяло.

Аз и моето тяло

Часовете в курса са съчетани с йога и пилатес упражнения, преминавайки към набор от комбинации на базата на релийз техника и други, упражнения и задачи от контактната и групова импровизация.

Народни танци

Народните танци са добра тренировка, натоварваща всяка една част от тялото. Научете различни по сложност стъпки, движения и народни хора. В приятна среда и в ритъма на музиката, движението е удоволствие.

Звук и ритъм Ново

Ще свирим с перкусионни инструменти, ще се движим, ще пеем, ще слушаме, ще се смеем, ще споделяме, ще се удивляваме от самите себе си. Свободни импровизации, илюстриращи и създаващи желаните от него чувства и емоции.

ЗУМБА Фитнес Ново

Този вид аеробика тренира различни групи мускули под звуците на ритмична музика. Тренировките са интензивни и изморителни, но също така развлекателни и интересни.