Приложни изкуства

Приложни изкуства

Ако винаги сте мечтали да откриете творческата натура в себе си, да се насладите на играта на цветовете и формирането на собствен начин за творческо себеизразяване, то арт курсовете по приложни изкуства за възрастни са чудесен избор. Рисуване коприна и батик, рисуване на стъкло, бижута и пластично изкуство или фотография – изборът за вашето ново арт хоби оставяме на вас.

Рисуване коприна и батик

Курс, състоящ се от 5 арт уъркшопа, в които ще създадете 5 уникални копринени произведения, изработени лично от вас.

Рисуване на стъкло

Курс по рисуване на стъкло за възрастни, състоящ се от 7 модула. Играта на светлина и цветни палитри се съчетават в хармонични картини, които са създадени лично от вас.

Бижута и пластично изкуство

Курс по Бижута за възрастни, в който ще създадете собствена колекция ръчно изработени от вас бижута. На всеки един урок ще творите със съвременни бижутерийни материали.

Фотография

Курс Фотография за възрастни отключва любопитството, стимулира въображението и креативността. Фотографията може да бъде хоби, страст, професия, начин на общуване, начин да преоткриваме света около нас.

Ускорен курс по Аранжиране на цветя

Курсът дава ясни насоки за всеки начинаещ флорист как да се изгради като професионалист, като създаде свой собствен стил.