Лятна Академия – 4,5/5,5 г.

Описание

Поради големия интерес от нашия летен формат, направихме адаптирана програма за най-малките ни приятели между 4,5 и 5.5 г.

През месец август 2019 г. ще могат и те да се потопят в нашето лятно приключение, в което комбинираме изкуства, езици, спорт и природа и превръщаме децата в главни действащи герои в нашето цветно пътешествие. Освен, че учим, творим и се забавляваме, ние и спортуваме. Два пъти в седмицата посещаваме Витоша, където играем, изучаваме природата и придобиваме скаутски умения.

Нашето лятно училище не е обикновена детска лятна занималня. То е формат, който превежда децата през едно напълно ново за тях преживяване, в което имат възможността да разкрият и развият умения и потенциали, за които дори не са подозирали. Децата разбират, че могат да научат и направят толкова много неща, добиват увереност, използват в пълна сила своето въображение, създават приятелства, които остават и след края на формата. От друга страна родителите могат да получат изключително полезна и важна обратна връзка от преподавателите във Fusion Academy за силните страни на тяхното дете.

Програмата е разработена на база разнообразието от езикови и арт курсове във Fusion Academy, а именно – Английски език, Рисуване, Приложна Креативност, Съвременен танц, Актьорско майсторство, Спорт. Включили сме и часовете по Забавна наука, Литература. По желание детето може да посещава и индивидуални занимания с логопед след часовете за деня или на мястото на час, посочен от родителя.

Максимален брой деца в група: 12.

База: Пространството, с което разполагаме, е специално създадено за обучителни дейности с големи и светли зали. Като педагози знаем, че обстановката влияе силно на децата и, за да вдъхновим вашите деца – нашите нови летни приятели, сме облекли всяка зала с много цветове, картини и изкуство. Всеки час се провежда в различна зала от дома на Fusion Academy, защото това е полезно за подобряване на концентрацията и повишаването на интереса на детето. От това лято разполагаме и с още една зала за Сценични изкуства, както и две нови обучителни, все така просторни и светли.

Виртуална разходка