Изкуства за възрастни

Изящни изкуства

Всеки един от нас обича да рисува, дори да не иска да го признае. Арт курсовете по изящни изкуства за възрастни във Fusion Academy ви дават възможността да се потопите в един нов творчески свят, в които ще откриете магията на цветове, усета към красота и ще стимулирате креативността и въображението си. Чрез изящните изкуства ще преоткриете своето арт хоби в нова светлина.

Живопис

Курс Живопис за любители, в който изразявате своите емоции и индивидуалност. Курсът ви разкрива света на изкуството и ви кара да творите с въображение.

Графика

Курс Графика е за всички, които искат да творят в света на светлосенките и да открият изкуството по един различен начин. Използват се професионални техники и материали.

Fusionart

Fusionart е движение в изкуството, което обединява различни изразни средства и подканва към творческа изява чрез сърцето.

Приложни изкуства

Ако винаги сте мечтали да откриете творческата натура в себе си, да се насладите на играта на цветовете и формирането на собствен начин за творческо себеизразяване, то арт курсовете по приложни изкуства за възрастни са чудесен избор. Рисуване коприна и батик, рисуване на стъкло, бижута и пластично изкуство или фотография – изборът за вашето ново арт хоби оставяме на вас.

Рисуване коприна и батик

Курс, състоящ се от 5 арт уъркшопа, в които ще създадете 5 уникални копринени произведения, изработени лично от вас.

Рисуване на стъкло

Курс по рисуване на стъкло за възрастни, състоящ се от 7 модула. Играта на светлина и цветни палитри се съчетават в хармонични картини, които са създадени лично от вас.

Бижута и пластично изкуство

Курс по Бижута за възрастни, в който ще създадете собствена колекция ръчно изработени от вас бижута. На всеки един урок ще творите със съвременни бижутерийни материали.

Фотография

Курс Фотография за възрастни отключва любопитството, стимулира въображението и креативността. Фотографията може да бъде хоби, страст, професия, начин на общуване, начин да преоткриваме света около нас.

Ускорен курс по Аранжиране на цветя

Курсът дава ясни насоки за всеки начинаещ флорист как да се изгради като професионалист, като създаде свой собствен стил.

Сценични изкуства

Сценичните изкуства във Fusion Academy са насочени към тялото – негово опознаване, усещане в пространството и изразяване чрез движението. Курсът „Аз и моето тяло“ развива концентрацията, успокоява душевното състояние и насърчава рапознаването на стилове в музиката и танца. Часовете по народни танци предоставят повдигане на тонуса, развиване на двигателните умения и наслада от танца. Движението е в основата на нашето здраве и постигането на хармонично тяло.

Аз и моето тяло

Часовете в курса са съчетани с йога и пилатес упражнения, преминавайки към набор от комбинации на базата на релийз техника и други, упражнения и задачи от контактната и групова импровизация.

Народни танци

Народните танци са добра тренировка, натоварваща всяка една част от тялото. Научете различни по сложност стъпки, движения и народни хора. В приятна среда и в ритъма на музиката, движението е удоволствие.

Звук и ритъм Ново

Ще свирим с перкусионни инструменти, ще се движим, ще пеем, ще слушаме, ще се смеем, ще споделяме, ще се удивляваме от самите себе си. Свободни импровизации, илюстриращи и създаващи желаните от него чувства и емоции.

ЗУМБА Фитнес Ново

Този вид аеробика тренира различни групи мускули под звуците на ритмична музика. Тренировките са интензивни и изморителни, но също така развлекателни и интересни.

Други изкуства

Изкуство след шест Ново

Eдинични арт занимания за всеки, който иска да разнообрази седмичните вечери с творчество и чаша вино.

Подари изкуство Ново

Арт уъркшопи с различни техники