Летни Програми

Летни Програми

Определяме летния ни формат като приключение, което всяко дете заслужава! Комбинирайки изкуства, езици, спорт и природа, се постигат резултати, надминаващи очакванията на децата и превръщащи ги в главни действащи герои в това цветно пътешествие. Освен, че учим, творим и се забавляваме, ние и спортуваме. Два пъти в седмицата посещаваме Витоша, където играем, изучаваме природата и придобиваме скаутски умения. 

Лятна академия

Какво целим?

Лятна Академия цели да даде на децата между 6 г. и 14 г. едни незабравими летни дни и да ги ангажира в свободното от училище време по приятен, полезен и надграждащ начин. Заедно с важните часове по английски език, децата влизат и в света на изобразителните, приложните и сценичните изкуства.

Нашето лятно училище не е обикновена детска лятна занималня. То е формат, който превежда децата през едно напълно ново за тях преживяване, в което имат възможността да разкрият и развият умения и потенциали, за които дори не са подозирали. Децата разбират, че могат да научат и направят толкова много неща, добиват увереност, използват в пълна сила своето въображение, създават приятелства, които остават и след края на формата. От друга страна родителите могат да получат изключително полезна и важна обратна връзка от преподавателите във Fusion Academy за силните страни на тяхното дете.

Групи

Програмата е разработена на база разнообразието от езикови и арт курсове във Fusion Academy, а именно – Английски език, Рисуване, Дигитални изкуства, Дизайн и проектиране, Моден Дизайн, Приложна Креативност, Творческо писане, Съвременен танц, Актьорско майсторство. Няколко години по ред включваме и няколко допълнителни формата, с които целим да обогатим общата култура на децата, да ги учим на взаимоотношения, да работят в група, дори да упражняват презентационните си умения. Това са часовете по Самостоятелна работа по проекти в група, Логика и наука, Литература, Природа. По желание детето може да посещава и индивидуални занимания с логопед след часовете за деня или на мястото на час, посочен от родителя.

Формиране на групите: Децата се разпределят в групи според възрастта си и работят по индивидуален график. Лятната Академия е за деца на възраст от 6 г. /предучилищна/ до 14 г. За по-малките ни приятели между 4,5 и 5,5 г. има  олекотена програма, която можете да видите на следния линк – тук.

Лятна
академия

Разгледайте подробна информация за графика на летните програми.

Галерия