Други

Противно на всеобщото вярване, Lorem Ipsum не е просто случаен текст. Неговите корени са в класическата Латинска литература от 45г.пр.Хр., което прави преди повече от 2000 години. Richard McClintock, професор по Латински от колежа Hampden-Sydney College във Вирджиния, изучавайки една от най-неясните латински думи „consectetur“ в един от пасажите на Lorem Ipsum.

Съществуват много вариации на пасажа Lorem Ipsum, но повечето от тях са променени по един или друг начин чрез добавяне на смешни думи или разбъркване на думите, което не изглежда много достоверно. Ако искате да използвате пасаж от Lorem Ipsum, трябва да сте сигурни, че в него няма смущаващи или нецензурни думи. Всички Lorem Ipsum генератори в Интернет използват предефинирани пасажи, който се повтарят, което прави този този генератор първия истински такъв. 

Забавна Математика – 4-8 г.

Забавна Математика е авторска методология, разработена от талантливи млади българи, чиято мисия вече 10 години е да подкрепи децата в израстването им…

Детски рождени дни

Различният рожден ден! С креативни и арт формати можете да нарпавите един незабравим празник за вашето дете.

Логопед

Правилният говор предполага максимално добра връзка при общуването на децата, както с техните връстници, така и с възрастните.