Забавна Математика 4-8 г.

Описание

Забавна Математика е авторска методология, разработена от талантливи млади българи, чиято мисия вече 10 години е да подкрепи децата в израстването им като критично мислещи и уверени хора. Курсовете по Забавна математика са построени така, че да откликват на нуждите на децата сами да откриват света около себе си, като им се предоставя поле, в което да развихрят своето въображение и креативност, и средства, чрез които да развият потенциала си. Всичко това се осъществява в подкрепяща среда за израстване.

Описание на курсовете:

Уникална авторска методика за извънкласна дейност за деца от 4 до 8 годишна възраст за развитие на критично мислене, увереност и творчески подход за справяне с различни ситуации. Посредством откривателски игрови подход, логически задачи и двигателни дейности, всяко дете прави своите смели крачки към едно по-добро бъдеще.

Всеки срок е разделен на четири модула – Забавна Аритметика, Забавна геометрия, Логика, Математика в природата и изкуството.

В часовете се използват ефективни материали, игри и най-наличния инструмент – нашето тяло, с които децата да могат да се докоснат до магията на математиката.
Групите са ограничени до 12 деца включително, за които се грижат двама преподаватели. Часовете са веднъж седмично, като отработване е допустимо с друга група, която в момента се намира на същия урок.

Линкове за регистрация могат да бъдат намерени на страницата на Редовни курсове: https://zabavnamatematika.com/redovni-kursove/