Учебна 2021-2022 година

Учебна 2021-2022 година

Рисуване, Дигитални изкуства, Английски, Испански и Немски езици, Класическа и дигитална илюстрация, Моден дизайн, Графичен дизайн, Театър, Съвременен танц, Творческо писане и много други вълнуващи начинания очакват децата през цялата година.

Fusion вярва, че Всяко дете може повече! Всяка година екипът ни доказва, че креативното учене и иновативно преподаване е пътят към откриването на потенциалите на всяко дете. Заповядайте в нашата цветна база да се запознаем и се уверете, че това е правилната среда за вашето дете. 

За записвания ни звънете на посочените телефони или ни пишете на имейл academy@fusion.bg

Изобразителни изкуства

izobrazitelni-izkustva-fusion-academy-uchebna-godina-2021-2022-new

Развиване на потенциалите на децата чрез експериментиране, откривателство и общуване. Седмични и съботни групи по Рисуване за деца 5-7 г./8-10 г., седмичен курс по Рисуване за тийнейджъри 10-14 г., неделни групи по Дигитални изкуства за деца 8-14 г., неделни групи по Класическа и дигитална илюстрация 8-14 г.

Приложни изкуства

prilojni-izkustva-fusion-academy-uchebna-godina-2021-2022-new

Свят на Приложни изкуства, в който децата развиват своето въображение и креативност и чрез експериментиране усвояват нови умения. Приложна креативност 6-8 г.Моден дизайн 9-14 г.Дизайн и Проектиране 9-14 г.Графичен дизайн 10-14 г.Фотография и видео 9-14 г.

Сценични изкуства

scenichni-izkustva-fusion-academy-uchebna-godina-2021-2022-new

Имате ли артистично дете? Обича ли да танцува или влиза в различни роли? Ще се учим как да се изразяваме и общуваме чрез изкуство, как да възприемаме света около нас, да сме по-уверени, постоянни и съсредоточени. Театрална школа 6-9 г./10+ г.Съвременен танц – 10+ г. и Хип-хоп|Street dance 10+ г.

Творческо писане 10-18 г.

fusion-academy-tvorchesko-pisane-kursove-2021-2022

Под формата на дискусии, игри, задачи, интерпретации, ще преминем през различните стилове на писане. Ще създаваме свои оригинални текстове, ще разказваме, ще размишляваме, ще пътуваме в света на книгите и авторите им и ще мечтаем заедно с тях.

Английски, немски и испански език

kursove-po-ezici-fusion-academy-uchebna-godina-2021-22-new

Новата учебна година започва и с нови групи по английскинемски и испански език. Възможност за обучение, както в група, така и индивидуално. За деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 12 клас.

Роботика

landing-page-kurs-robotika-slide

Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се забавлява и учи едновременно. В курса децата ще усвоят много практически знания, които могат да приложат в училище по физика, математика, информационни технологии. Работи се с комплектите LEGO Mindstorms, с които децата могат да разработват, програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят.

БЕЛ и Математика

kursove-bylgarski-ezik-i-literatura-i-matematika-kandidatstvane-sled-7-klas

Време е за подготовка за кандидатстване след 7-ми клас! Родители и седмокласници, очаква ви един специален момент, за който трябва да се подготвите добре. Програмата за уроците по БЕЛ и Математика е разработена да установи и попълни липсите на учениците и да ги подготви за отлично преминаване на изпитите.

Забавна математика

zabavna-matematika-fusion-academy

Авторска методика за извънкласна дейност за деца от 4 до 8 годишна възраст за развитие на критично мислене, увереност и творчески подход за справяне с различни ситуации. Посредством откривателски игрови подход, логически задачи и двигателни дейности, всяко дете прави своите смели крачки към едно по-добро бъдеще.

Други

kursove-drugi-2021-22

От тази година Fusion Academy предлага и нещо ново – Индивидуални уроци и портфолио. Подготовка на ученици за кандидатстване в специализирани гимназии по изкуства. Може да се свържете с нас и за занимания с Логопед.

Езици, БЕЛ и Математика

Езици, БЕЛ и Математика

Визуални изкуства

Визуални изкуства

Сценични изкуства

Сценични изкуства

Учебна 2021-2022 година

Можете да заявите участие в нашите курсове на следния линк и ние ще се свържем с вас.

Галерия