Детски рождени дни

Описание

Скъпи родители, в момента организирането на рождени дни е преустановено за неизвестен период.

 

Всяко дете иска да има най-хубавия рожден ден и с всяка изминала година да е по-различен, по-интересен, по-забавен. Затова във Fusion Academy ще ви предложим наистина оригинален и запомнящ се рожден ден, благодарение на средствата на изкуството.

В зависимост от самото дете-рожденик, неговите предпочитания и желания, празникът може да е на база различни видове изобразителни, приложни и сценични изкуства – маслена живопис с пръсти, рисуване на стъкло, създаване на бижута и модни аксесоари, моделиране със захарен фондан (захарно тесто), дигитално рисуване и анимация, рисуване върху коприна, танцувален, театрален или музикален рожден ден и мн др. Всички деца заедно могат да изработят произведение на изкуството, което да подарят на рожденика или всяко дете да си тръгне с това, което е сътворило.

Като педагози и преподаватели по изкуства знаем, че децата притежават неподправеното желание да създават, да откриват, да променят света и всичко, до което се докоснат. Изкуството е идеалното средство, което ги предизвиква, отключва тяхното въображение, творческо себеизразяване и креативно мислене. При тях липсват бариерите на „мога“ и „не мога“, те търсят различното, интересното и забавното и му се отдават изцяло. Арт рождените дни са подарък за всяко дете и всеки родител.

Екипът ни има дългогодишен педагогически опит в сферата на изкуствата. Преподавателите на Fusion Academy са млади хора, влюбени в децата и отдадени на идеята, че изкуството е задължителна част от живота на децата.

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите.