Роботика

Описание

В унисон с целите на Fusion да дава качествено и съвременно образование, отговарящо на днешните деца, въвеждаме курс по Роботика, заедно с нашите приятели и партньори от Robopartans.

Робопартанс е най-голямата верига училища по роботика в България. Вече 10 години Робопартанс обучават деца в и извън България чрез своята авторска методология и собствена платформа за обучение FLLCasts.com.

Цел на курса по Роботика:

Да покажем на децата, че да се учиш е забавно и математиката, физиката, механиката и програмирането са навсякъде около нас.

Описание на курса или защо роботиката е нужна на децата?

Роботиката съчетава програмиране, конструиране, механика, моделиране, математика и електроника. В курса Робопартанс обединяват всички изброени дисциплини в обща авторска програма, която е достъпна и разбираема за деца. Курсовете по роботика са един много полезен начин Вашето дете да се забавлява и учи едновременно. В курса децата ще усвоят много практически знания, които могат да приложат в училище по физика, математика, информационни технологии.

Работи се с комплектите LEGO Mindstorms, с които децата могат да разработват, програмират и тестват модели от заобикалящия ни свят (пр: роботи животни).

За записвания и повече информация можете да посетите страницата на нашите партньори Робопартанс – https://robopartans.com/register/sofia/ или да позвъните на телефон ‎0877615343.