Учебна 2019-2020 година

Учебна 2019-2020 година

Курсовете по изкуства и езици за 2019-2020 г. са вече тук!

Рисуване, Дигитални изкуства, Класическа и дигитална илюстрация, Моден дизайн, Графичен дизайн, Английски, Немски език, Театър, Съвременен танц, Творческо писане и много други вълнуващи начинания очакват децата през цялата година.

Fusion вярва, че Всяко дете може повече! Всяка година екипът ни доказва, че креативното учене и иновативно преподаване е пътят към откриването на потенциалите на всяко дете.

Посетете нашата цветна база и се уверете, че това е правилната среда за вашето дете. 

Възползвайте се от 10% отстъпка за ранно запсиване до 20-ти август.

За записвания ни звънете на посочените телефони или ни пишете на имейл academy@fusion.bg

Възползвайте се от 10% отстъпка за ранно запсиване до 20-ти август

Английски, немски и испански език

Новата учебна година започва и с нови групи по английскинемски и испански език. Възможност за обучение, както в група, така и индивидуално. За деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 12 клас.

kursove-po-ezici-fusion-academy-uchebna-godina-2019-20 new
kursove bylgarski ezik i literatura i matematika kandidatstvane sled 7 klas

БЕЛ и Математика

Време е за подготовка за кандидатстване след 7-ми клас! Родители и седмокласници, очаква ви един специален момент, за който трябва да се подготвите добре. Програмата за уроците по БЕЛ и Математика е разработена да установи и попълни липсите на учениците и да ги подготви за отлично преминаване на изпитите.

Изобразителни изкуства

Развиване на потенциалите на децата чрез експериментиране, откривателство и общуване. Седмични и съботни групи по Рисуване за деца 5-7 г./8-10 г., седмичен курс по Рисуване за тийнейджъри 10-14 г., неделни групи по Дигитални изкуства за деца 8-14 г., неделни групи по Класическа и дигитална илюстрация 8-14 г., съботна група по 3D и Моделиране 7-14 г. 

izobrazitelni-izkustva-fusion-academy-uchebna-godina-2019-2020 new
prilojni-izkustva-fusion-academy-uchebna-godina-2019-2020 new

Приложни изкуства

Свят на Приложни изкуства, в който децата развиват своето въображение и креативност и чрез експериментиране усвояват нови умения. Приложна креативност 6-8 г.Моден дизайн 9-14 г.Дизайн и Проектиране 9-14 г.Графичен дизайн 10-14 г.Фотография и видео 8-14 г.

Сценични изкуства

Имате ли артистично дете? Обича ли да танцува или влиза в различни роли? Ще се учим как да се изразяваме и общуваме чрез изкуство, как да възприемаме света около нас, да сме по-уверени, постоянни и съсредоточени. Театрална школа 6-9 г./10+ г.Съвременен танц – 6-9 г./10+ г. и Хип-хоп|Street dance 6-14 г.

scenichni-izkustva-fusion-academy-uchebna-godina-2019-2020 new
kursove-drugi 2019-20

Други

От тази година Fusion Academy предлага и нещо ново – Индивидуални уроци и портфолио. Ще ви изненадаме и с курс Творческо писане 10-18 г., в който под формата на дискусии, игри, задачи, интерпретации, ще преминем през различните стилове на писане. Може да се свържете с нас и за занимания с Логопед.

Езици, БЕЛ и Математика

Езици, БЕЛ и Математика

Визуални изкуства

Визуални изкуства

Сценични изкуства

Сценични изкуства

Учебна 2019-2020 година

Можете да заявите участие в нашите курсове на следния линк и ние ще се свържем с вас.

Галерия