Английски – Предучилищна

Описание

Какво е Genki English?

Genki English е иновативна методика за креативно обучение по английски език на деца и начинаещи, чийто майчин език не е английски. Програмата е специално разработена за чужденци и е изключително подходяща за деца от предучилищна възраст до ученици в трети клас /4-10 г./

Нейната цел е да им даде „същността” на езика от която имат нужда, за да започнат да общуват на английски. Език се учи най-добре, когато общуваме в ежедневието си на този език, а не когато наизустяваме думи и фрази.

С какво се различава от другите методи за преподаване на английски език за деца?

Всъщност, “Genki” означава „изпълнен с живот”, а самата програма е изключително практически насочена. Тъй като изначално е създадена за обучение на чужденци, структурата й е много достъпна. Цялата сложност на чуждия език е представена в един стегнат, концентриран, но простичък модел на надграждане.

В педагогиката различаваме два процеса – учене и усвояване, които често може да не са свързани. Особено в ранните години /4-10/ най-важно е усвояването. Genki English се различава с това, че не натоварва учениците психически. Програмата е много жизнена, в нея липсва излишна или утежняваща информация при изучаването на чужд език. Системата ускорява усвояването като възпитава усет и инстинкт към езика. Това е изключително ценно за тези, които ще продължат в по-горните нива на обучение.

В Genki English има заложени много взаимодействия между учащите. Езикът се практикува още от първия урок, а това е много важно. Освен това самият софтуер е много атрактивен за децата. Има детайли, които те обожават. А най-хубавото е, че когато чакат с нетърпение да чуят някоя песен или да видят някой урок, те са много концентрирани и заучават материала с лекота. Музиката към уроците също е завладяваща, така децата научават изключително много чрез песните.

Снимки от завършването на учебната 2020-2021 г. може да видите в галерията ни.

Снимки от завършването на учебната 2018-2019 г. може да видите в галерията ни.