Английски – Fly High 1-5 клас

Модул 1-2 клас

Курс по английски език за деца – Fly High 1: 1-2 клас

ИНТЕНЗИВЕН ПРЕГОВОРЕН КУРС

Хорариум 40 уч. ч.
Времетраене 1.5 месеца
Занятия: 3 х 2 уч. ч. седмично – онлайн или на живо
Цена: 250 лв.

ПРАКТИЧЕСКИ РАЗГОВОРЕН КУРС С NATIVE SPEAKER

Хорариум 40 уч. ч.
Времетраене 1.5 месеца
Занятия: 3 х 2 уч. ч. седмично – онлайн или на живо
Цена: 250 лв.

За деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 12 клас.


Програмата на курс по английски език за деца – Fly High 1 е специално разработена за деца в 1 и 2 клас. Иновативните методи на обучение намират все по-добра основа тъй като в децата се засилва способността за асоциативно мислене и желанието за откривателство.

 Основна програма курса по английски език за деца – Fly High 1 

  • Започва запознаване с азбуката и писменото овладяване на английския език. Децата напредват постепенно, като в края на курса могат да пишат кратко съчинение;
  • Иновативните игрови формати подобряват умението за слушане с разбиране;
  • Наблягаме върху уменията за говорене. Същността на комуникационния подход се заключва в поставянето на децата в смислена за тях ситуация;
  • Започват първи форми на съвместно обучение с децата от други групи – английския език, изкуства, театър и др.;
  • Първи стъпки в Cloud стаята за СОУС – само-организирана учебна среда. Задаваме Големи въпроси, целящи да запалят детското въображение и да провокират истинския процес на откривателство.
  • Децата напредват с най-модерната четиристепенна система на Pearson „Fly High“, която покрива критериите на ниво CEF A1 по Европейската езикова рамка. Комплектът от учебник и тетрадка включва комикси, игри и песни, плюс още много упражнения на интерактивния CD-ROM.

Обучението включва и елементи от иновативната програма Genki English за обучение на деца по английски език, която е застъпена изцяло в курса по Английски език за деца в педучилищна възраст. Повече за Genki English може да прочетете в в интервюто с нашия преподавател Ирина Мацанова – интервю.

Но да не спираме дотук…

  • Тържество за завършване на випуска – по традиция, в края на учебната година, всички деца от FUSION ACADEMY поставят на сцена гала представление, което е кулминация на техния труд през годината.
  • Учене чрез сътрудничество и взаимно обучение – в духа на най-новите тенденции в образованието за конструктивистко учене, Fusion Academy предлага авангардни формати за всички ученици – Креативно пространство СОУС /само-организирана учебна среда/, в което децата от всички курсове, целогодишно ще изследват заедно теми и ще създават проекти чрез откривателство, опит и сътрудничество.
  • Дни на отворените врати – занятия, на които децата демонстрират усвоените знания и умения в курса.
  • Постоянна обратна връзка с родителите – родителски срещи, електронна комуникация, отворени уроци, достъп до портфолиото на детето и срочни доклади.

Снимки от завършването на учебната 2018-2019 г. може да видите в галерията ни.