Испански език за деца и възрастни

Описание

Курсовете по испански език са приключение, което не се забравя лесно. Обученията са насочени към деца и тийнейджъри от 1 до 12 клас. Уроците са изцяло разработени към учениците, изучаващи испански като чужд език. Материалът е предоставен чрез иновативни начини, учене чрез опит и изграждане на креативно мислене. Курсовете и уроците по испански език се провеждат в София на лесно и достъпно място – ул. Витошка Зорница №2, кв. Драгалевци.

Вижте повече за курсовете за деца по испански език тук.

Испански език 7-10 г. – Програмата на курсa по испански език е специално разработена за деца в 1-4 клас, които изучават испанския като чужд език.

Испански език 11-14 г. – Обучението по испански език е насочено към ученици 5-8 клас. Уроци, включващи в себе си иновативност, лекота на учене в малки групи и творчество.

Испански език 15-18 г. – Испански език за тийнейжъри от 9 до 12 клас. Обучението предоставя възможност да откриват пред себе си нови хоризонти с учене чрез опит, симулации, концентрация и креативно мислене.

 

Испанският език е вторият най-разпространен език в световен мащаб. Ако не сте сигурни в уменията си по испански език, изучаването му при нас е завладяващо приключение. Системата ни на обучение включва иновативни методи, учене чрез опит и креативно мислене. В нашата модерна и широка база, уроците ви ще бъдат приятни и спокойни.

Вижте повече за курсовете за възрастни по испански език тук.

Испански език – Общ курс – Курсът по испански език е насочен към всеки несигурен в знанията си или иска да ги усъвършенства. Обучение чрез стратегии, ролеви игри, фото материали и реални ситуации.