Немски език – Предучилищна

Описание

Програмата на курс по немски език за деца е специално разработена за най-малките ученици на Fusion Academy, на възраст 4,5-6,5 год. Първите стъпки в ранното езиково обучение са истинско приключение и ние помагаме на децата да се потопят в него с много забава, игри и вдъхновение. Акцентът в обучението е не само усвояване на езика, но и изграждане на позитивно отношение на всяко дете към предмета, към преподавателя и най-вече към неговите съученици.

Но да не спираме дотук…

  • Тържество за завършване на випуска – по традиция, в края на учебната година, всички деца от Fusion Academy поставят на сцена гала представление, което е кулминация на техния труд през годината.
  • Учене чрез сътрудничество и взаимно обучение – в духа на най-новите тенденции в образованието за конструктивистко учене, Fusion Academy предлага авангардни формати за всички ученици – Креативно пространство СОУС /само-организирана учебна среда/, в което децата от всички курсове, целогодишно ще изследват заедно теми и ще създават проекти чрез откривателство, опит и сътрудничество.
  • Дни на отворените врати – занятия, на които децата демонстрират усвоените знания и умения в курса.
  • Постоянна обратна връзка с родителите – родителски срещи, електронна комуникация, отворени уроци, достъп до портфолиото на детето и срочни доклади.

Снимки от завършването на учебната 2018-2019 г. може да видите в галерията ни.